Aku

Macam biasa, aktiviti bulanan aku ialah demam. Bila dah demam that mean aku akan dapat makan fast food. Yehaa~ Today aku rest je kat rumah. Yelah akak aku suruh aku rest je kat rumah, duit boleh cari tapi kesihatan tu penting nak kena jaga 🙂 Hurm~ yelah, me rest je kat rumah.

Syok, dapat tidur-tidur, dapat tengok Tasbih Cinta ( ni cik Afiza yang minta tolong aku tengokkan ), tapi aku tengok-tengok ayam je. Sebab aku tak tahu hujung pangkal, tu yang lalok-lalok je. huuu 😀 Entah apa yang dia minat kat Jojo tu tah.

Then, petang tu dearest Yatie aku balik, best gila aku rasa. Hidup balik diri aku yang separuh bosan kat rumah ni. Secara tidak sengaja, kami terlayan cerita Adamaya 😀 Macam layan tapi keadaan tidak mengizinkan terpaksalah kami melupakan cerita yang agak best tu. Takpelah, untuk menyedapkan hati, kami membuat keputusan untuk tengok repeat kat website TV3 je.

Hurm~ tadi aku baca blog kawan-kawan aku. Ramai sangat yang bad mood bulan ni. Dengan masalah rumahnya, kawan-kawannya, kencing bersepahnya. Entahlah, manusiakan susah nak jangka. Luaran tak seindah dalaman. Sabar jelah 🙂

Advertisements

17 Responses to “Aku”

  1. thanks laa ye tlong tengok kan walaupun ko lalok-lalok..hehe..
    aku suke tengok muke jojo 2..comey..hehe..
    ni klu abg aku bace komen aku ni cmfrm die jeles..hehe

    • chupchintap Says:

      ak nk jgk try tgk cite yg rmai sgt ckp best tu huu.
      haha, abg ko mmg cmtu kn. so ko xle la puji sgt org len 😛

  2. ko ni chup slalu nar aku dengar ko demam..

    tak elok la slalu makan fast food nie..

    aper kabar yer anak akat aku tu.. rindu lak aku kat cakaran die.. ehehehe

    • chupchintap Says:

      ank angkt ko smkin bijak n nakal shingga membuat aku trsa amat ingin mnggalkn beliau di bwh krna tdk thn dgn peel kelakuan beliau. huhu

      nk buat cmne, da ttlis ak diuji cmni qhiee. xkesahla, ak trme n akn stse jg kshtn ak. 😀

  3. makan la byk2 lg fast food 2, aku sokong jek…tp klau demam ke skt ke pandai2 la menanggungnyer ek..
    sori la bahasa agak kasar ckt,tp kasar x b’makna benci tp b’tambah syg,
    jg la ksihatan 2 ckt yer..

    • chupchintap Says:

      ouh ko syg ak ek SALLY? ouh mak kuuu~ kau tlh memainkn peranan seorang ibu yg sdg meleteri anaknye.

  4. mmg rutin evry m0nth je dmam..
    dmam je evry m0nth..

    huhh~ antibi0tik slalu x mau abiskn?
    sape slh? u yg slh..
    ni yg nk bt me membebel ni..
    suke no nk dmam jek..
    pasni ubt kene abiskn! FAHAM..

    cik qhiee : ank angkt u tu..
    nauzubillah..n0ty yg amat sgt..
    amek la die jg..
    ade james kwn nnt 😀

    • chupchintap Says:

      bkn me mnta pn jd cmni.
      uiks, ubt tu me hbiskan la tp dmm ni haa yg xjemu2 nk dtg kt me.
      jgn mbebel slalu, xelok utk kshtn mulut 😉

      ouh, xsgup James nk kwn dgn Kiki tuh gamaknye

  5. tgk 2 smue da mrh ko asyik dmam je..dgar 2..hehe..
    bulat pun nak kwn gak..ak nak crikan die awek laa…
    syian die sorang2..huhu

    • chupchintap Says:

      tu la, tp xksh tu tande sume org caring. huhu
      uiks bulat xbaligh lg, tggu die besau baru ko leh carikan die awek

  6. ha..chup’s u kena amik p’hatian ngn kshtn u tue tau..
    eh, cik afiza nak cari kan awek utk bulat ke??
    leh la kite jd besan nak x??
    i pun teringin gak nak jaga arnab cam u tue, hik hik…

    • chupchintap Says:

      xpyhla ko nk bebesan ngn fiza sally. ko tggu grng. kompom ank ko pn akn grg mcm ko. sian kt bulat. 😀

      baiklah mak, i jge kshtn i ni ye 😉

  7. tul ke cik sally nak besan ngn sy ni??leh je..xpela chup die grng pun..bia tkut skit bulat 2..bulat pun noty skang ni..xdgar ckp..degil..tp die pndai mrajuk tau…

  8. hahahahahahaha..xnak ak..xrela..brani laa die cubit bulat ak..kang ak cubit die lak..biase die..babap kang…….

    • chupchintap Says:

      woo, bake baek tu. debab cucu2 ko nnti hak hak 😛
      jgn sesekali ko try ngn sally tuh, die terer boxing tuu

  9. wah2 sedapnyer ngata org ek??? blom cube blom taw betapa hebatnyer ank aku nnt taw..aku nak jd kan die seekor ank yg jinak, hik hik…
    luar je nampak grg tp dlm hati p’jinak, manje n lembut, 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: