Favourite Baru Aku~

Sekarang ni bila lepak mamak bawah aku dah ada satu menu favourite baru iaitu :

Teh O Panas dengan Roti Keping Kosong, uwah, nampak agak bergaya bila makan roti cicah-cicah dalam air tu šŸ˜‰ Selain dari gaya, mutu serta keunggulan ia juga menjimatkan lagi perbelanjaan aku. Pelaburan bijak kut. Dah dekat seminggu aku duduk ketagih makan roti camtu. Agak seronok~

And Cik Sally, ni aku nak bagitahu kau, aku bukan diet tau. Sebab aku memang tak suka amalan diet ni, yelah aku kan suka makan. Aku makan roti tu sebab syok ouh šŸ˜€

Advertisements

9 Responses to “Favourite Baru Aku~”

  1. huh..aku ni x la pandai nak komen blog org nie, tp aku try komen la..
    ye la cik chup,ko skrg da ada menu baru utk mnum ptg kan,
    bgs la klau menu tue menu sihat aku sokong jek..

    • chupchintap Says:

      tq sally, rjin2kn la jari-jemari ko menaip kt blog ak ni.
      bgs2, bgla skongan tnpe jemu kt ak šŸ˜›

  2. huhu~
    bgus tu..
    save + safe life..
    hehe šŸ˜›

    menu tu bgus utk org yg slalu kurang sht like u..
    amalkn pemakanan sht ye..
    jgn slalu nk mnum pepsi jek..!
    mnum air msk jgk byk2..
    me xnmpk time u lunch tuh..tp time ptg me memantau šŸ˜€
    kwn2 yg kat MyIPO..tlg tgok2kn si Chup’s ni ea..TQ

    • chupchintap Says:

      sonok la u ye, xpela. slgi xjemu me dok cicah je roti lam air tuh. tp bla da jemu try cri menu bru la. hehe

      uiks, time lunch me sgt tratur. biasenye sup 0 dgn ayam kunyit šŸ˜€

      *cbe mngabaikan word of PEPSI

  3. ko kene tkar menu laa chup..asyik2 ayam kunyit je..
    tkar laa len lak..pe kate nnt kite try mkn nsi cmpur lak nak??
    tp kat mane kan??huhu

    • chupchintap Says:

      ak bkn xmo tukar tp hang la, xtau nk mkn ape.

      ouh mcm tau je ktne, kt adik yg ‘kak mkn kak, nsi cmpur, goreng2’ tu ek?

  4. huh!!! kat c2 kurng menarik minat aku la..
    tp klau nak try pun ok gak..
    wat KAK YATIE, dont’n worry pasal chup’s ni ye,
    me leh tolng tengok2 kan die n marah die bla die nak mkn mkanan yg kurg sihat,hik hik.. šŸ˜‰

  5. huh…manje la sgt2, ye la adk manje..msti la best d beri k’percayaan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: