Archive for the Loved Category

Super Chelsea

Posted in Life, Loved on April 26, 2010 by chupchintap

And it’s super Chelsea
Super Chelsea F.C
We’re by far the greatest team…
the world has ever seen~

Fuh~ lega sekejap tapi aku dah kena get ready dari segi mental sebab lepas ni ada game dengan Liverpool. Ouh, menang la kau Chelsea! 😉

Advertisements

Laman Santai

Posted in Life, Loved on April 10, 2010 by chupchintap

Malam nanti plan nak pi IB lepak kat Laman Santai sambil tengok band cousin aku buat function. Dah lama aku tak port sana. Kebetulan malam nanti Astro akan buat program Astrolife untuk costumer-costumer mereka. So agak ramailah artis yang akan turun IB :D. Aku rasa akan ada budak-budak AF kot. Time ni lah mereka nak buat show. So sebarang cerita or picture berkaitan akan aku uploadkan kemudian 😉

Kucing

Posted in Life, Loved on March 20, 2010 by chupchintap

Hari ni aku dan dearest telah meluangkan sepenuhnya masa kami kepada dua ekor kucing yang sememangnya kurang kasih sayang akibat tuannya gila OT. Kami telah merancang untuk memandikan kucing. Ouh very cool. Penuh dugaan dan cabaran. Nak-nak time mandikan qiqi, aku ingatkan minah ni senang je nak mandikan dia cos first time aku mandikan dia dulu senyap je tapi untuk second time ni sampai bercalar-balar tangan aku. Sayang punya fasal, maintain relax sudah 😉 Btw, cici sangat sporting tidak seperti qiqi. Nakal macam ******* 😛

Orang tua-tua kata kalu kita bela kucing diorang akan mendoakan kebahagiaan tuannya. Aku harap diorang doakan aku supaya cepat kaya, tanpa perlu masuk skim cepat kaya. Haha 😀

Happy Birthday My Dearest Yatie

Posted in Life, Loved on February 17, 2010 by chupchintap

28th Jan 1985!!

Ouh, too late actually but I still want to wish at here (^^)

Happy belated birthday to u my dearest yatie 🙂

Thanks for being a great n wonderful dearest of mine.

Thanks for being there in my every single time.

Thanks for sharing your love with me.

Thanks for supporting me in whatever I’m doing.

Thanks for the moments we had together.

And last, but not least, Thanks for just being yourself.

Coz you mean so much to me!!

I love you bebi (‘.^)

Dearest Sis :)

Posted in Life, Loved, Song on December 11, 2009 by chupchintap

Today mucuk telah pun menghadiri seminar kat Cherating.

Hurm~ bermula kehidupan aku seorang diri sambil ditemani CICI tersayang.

Don’t worry la dearest, me tak nakal pun.

Tak caya, tanya Fiza, The Sally, Cik Qhiee, Baby Gebu dengan Ssyeir 😀

Me hope seminar tu berjalan dengan lancarnya.

Cepat-cepat pulang ya.

I Miss You 😦

Listening “Selamat Malam by Faizal Tahir”

Download Here

Penat Ouh

Posted in Family, Life, Loved on December 6, 2009 by chupchintap

Hari ni hujan turun dengan lebatnya.

Mak aku cakap, lama dah JB tak hujan.

Kebetulan pula hari aku balik ni ye hujan.

Akak aku pula cakap, “Nana balik, tu yang hujan. hujan terperanjat”.

Oleh disebabkan hujan, kami pun postponekan plan kami.

Then kami sambung tidur 😛

Kami keluar dari rumah jam 4.00PM menuju ke City Square.

Disertai oleh mak, mucuk, akak, DeqIjan, Zira dan aku.

Plan awal nak tengok wayang, tapi atas sebab-sebab tertentu kami cancelkan.

So kami ronda je kat CS tu.

Then kami top up perut kat McD.

Balik rumah, and rest jap.

After magrib kami keluar, kali ni berempat je.

Aku, mucuk, akak and Zira.

Kami menuju ke Danga Bay, main segala benda yang ada.

Then pi makan steam boat kat dataran JB.

Tapau steam boat and makan kat Pantai Lido.

Otw balik sambil pusing-pusing JB.

1.00AM program kami berakhir.

JB

Posted in Family, Life, Loved on December 5, 2009 by chupchintap

Alhamdulillah aku telah pun selamat sampai.

Sekian lama tidak menjejakkan kaki kat kem TSN tu, terasa amat janggal sekali.

Gerak dari KL jam 5.30PM dan tiba di TSN pada jam 10.30PM bersama dengan mucuk dan zira.

Deqlan pick up aku kat depan simpang Taman Johor.

So tak payahlah aku turun Larkin.

Malam ni rest-rest aje sambil borak-borak dengan family aku.

Esok petang mau ronda-ronda JB dengan akak aku.