Archive for the Myipo Category

Petang tadi

Posted in Friendship, Life, Myipo on April 24, 2010 by chupchintap

Hari ini aku memenuhkan separuh dari weekend aku bersama dearest Yatie, Afiza dan Sally. Kami keluar pi jalan-jalan cari tudung dan menyempitkan diri kat pasar malam jalan TAR. Pack sungguh, nama pun pasar malam kan. Btw, sorrylah semua, sebab aku agak emo.

Ouh ya, Happy Birthday kak Liza. Hope happy-happy je, panjang umur and bertambah rezeki.

Kak Syida~

Posted in Friendship, Life, Myipo on April 11, 2010 by chupchintap

Happy Birthday Kak Syida.

Orang hope akak sentiasa bahagia.

Gembira.

Dipanjangkan usia.

Dilimpahkan dengan rezeki.

Sayanglah kat Kak Syida.

Fire Drill

Posted in Friendship, Life, Myipo on April 9, 2010 by chupchintap

Salam Maal Hijrah~

Posted in Friendship, Life, Myipo on December 18, 2009 by chupchintap

“Tiada rasa keTUHANan jk tiada ujian,

tiada rasa keHAMBAan jika tiada kepasrahn,

tiada rasa prGANTUNGan jika tiada kapayahan”

Salam Semanis Iman…

Salam Maal Hijrah 1431H…

Thanks SAF coz wish.

Orang pertama dan terakhir pula tu

Hehe 😀

Selipar Jepun Aku

Posted in Friendship, Life, Myipo on November 30, 2009 by chupchintap

Tadi aku pakai selipar terbalik.

Cik Qhiee yang perasan.

Then inform The Sally.

Tau-tau je dua orang ni dah tercegat kat kaunter semata-mata nak gelakkan aku.

Hampeh~

Patutlah aku rasa semacam je pakai selipar hari ni.

Make sure lepas ni aku kena more careful 😀

Btw Happy Birthday Kak Anum.

“All the best, Hepi always ye Kak Anum”

The Sally~

Posted in Friendship, Life, Myipo on November 2, 2009 by chupchintap

Maafkan aku ye if aku ada buat ko terasa.

Sesungguhnya aku insan biasa.

Aku sedar aku selalu terbawa-bawa emosi aku ke tempat kerja.

Aku akan cuba coolkan diri aku.

Haha~

Kesian ko Sally.

Sorry ye.

Bagi aku masa untuk kenal ko dengan lebih erat lagi 😛

Open House Masjid Tanah

Posted in Friendship, Life, Loved, Myipo on October 28, 2009 by chupchintap