Archive for the Song Category

Lagu Si Jambu

Posted in Lyric, Song on December 12, 2009 by chupchintap

Pergh hari ni aku duk melayan lagu si penyanyi yang agak jambu ni.

Dulu memang aku tak minat langsung dengan dia ni.

Siap mencemik lagi.

Tapi oleh kerana lagu dia yang latest ni dapat buat aku layan, terpaksalah aku akur.

Btw setakat ni cuma lagu ni je yang boleh aku masuk dalam listing song aku.

*

“Ku ingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Ku ingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu

Bagaikan bintang nun jauh di sana
Terangi malam yang semakin gelap
Jika kau sudi menemaniku
Takkanku lepas walau sedetik pun”

Part tu je yang aku suka dalam lirik dia ni 😀

Download Here

Dearest Sis :)

Posted in Life, Loved, Song on December 11, 2009 by chupchintap

Today mucuk telah pun menghadiri seminar kat Cherating.

Hurm~ bermula kehidupan aku seorang diri sambil ditemani CICI tersayang.

Don’t worry la dearest, me tak nakal pun.

Tak caya, tanya Fiza, The Sally, Cik Qhiee, Baby Gebu dengan Ssyeir 😀

Me hope seminar tu berjalan dengan lancarnya.

Cepat-cepat pulang ya.

I Miss You 😦

Listening “Selamat Malam by Faizal Tahir”

Download Here